pic2


Вашият доставчик на услуги с професионални решения за вашия бизнес

Ел Пи Ес Инженеринг ЕООД е водеща компания в сферата на предоставяне на персонал в пазарния сегмент, машиностроене и промишлен монтаж със седалище в България. Ще действаме по Ваша поръчка и ще намерим за Вас квалифицирани специалисти съгласно изискванията Ви. Заедно ще намерим оптималното разходно-ориентирано решение.

Ние работим със собствена работна ръка и не сме агенция за набиране на персонал.

Следователно, ние можем да гарантираме на нашите клиенти, че могат да разполагат със до 60% от същия персонал за бъдещи проекти. Нашите техници са оборудвани с висококачествени основни инструменти. За специални нужди, можете да се свържете с нас по всяко време.

НИЕ ИМАМЕ СЛЕДНИТЕ КВАЛИФИЦИРАНИ РАБОТНИЦИ

 • Шлосери (монтажници на стоманени конструкции, механици по стоманени конструкции, тръбари, машинни монтьори)
 • Специалисти по заваръчна техника (сертифицирани по TÜV заварчици на съоръжения, CO2-заварчици, специалисти по
  електродъгово заваряване, специалисти по вертикално заваряване/ всички с валидни заваръчни сертификати)
 • Изометристи по ISO
 • Индустриални електромонтьори
 • Електромонтьори, специалисти кабелни връзки

При подбора на нашите служители, ние обръщаме внимание на коректност и надеждност, защото ние също работим съгласно тези принципи.

 

В ЧАСТНОСТ ТОВА ОЗНАЧАВА

 • Постоянно работно място с гарантиран доход;
 • Конкурентни цени на заплащане;
 • Пълен социален пакет;
 • Отлични квалифициране и преквалифициране;
 • Навременно заплащане.

 

НАШИТЕ РАБОТНИЦИ

Нашите работници успешно се интегрират в нов екип и трупат опит чрез своето участие в работата на различни предприятия и отрасли на промишлеността. Те проявяват гъвкавост към предизвикателствата на всеки трудов процес и предлагат на нашите клиенти отлично качество.

Ел Пи Ес Инженеринг ЕООД е вашият доставчик на услуги с професионални решения за Вашата фирма – бързо и гъвкаво, надеждно и изгодно.

Ел Пи Ес Инженеринг ЕООД

Компанията е утвърдено име в в проектирането, производството, монтажа и ремонта на машини, съоръжения и детайли за хранително вкусовата промишленост, химическата индустрия, металургията, енергетиката, машини и съоръжения в селското стопанство, циментовата индустрия, морската индустрия и бързо развиващата се сфера на зелените технологии.

Свържете се с нас
Стара Загора Индустриална зона
П.К. 244
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. тел. 0887 627 627,+359 42 606 381