Оборудване

Фирмата разполага с машини за металообработване - универсални и програмни стругове, универсална програмна фреза, машина за лазерно рязане, листо огъваща машина, шлайф машини, заваръчна техника.

Детайли

Ел Пи Ес Инженеринг ЕООД произвежда детайли за автомобилната и хранително вкусовата промишлености, химическата индустрия, металургията, енергетиката.

Лебедки

Фирмата произвежда хидравлични лебедки. Конструкцията е съобразена с изискванията на европейските норми за безопасност, директива машини и стандарти.
 

Моля въведете е-мейл адреса на Вашият профил. На него ще Ви изпратим код за смяна на паролата. След като получите кодът за смяна на паролата, ще можете да изберете нова парола за Вашия профил.

Ел Пи Ес Инженеринг ЕООД

Компанията е утвърдено име в в проектирането, производството, монтажа и ремонта на машини, съоръжения и детайли за хранително вкусовата промишленост, химическата индустрия, металургията, енергетиката, машини и съоръжения в селското стопанство, циментовата индустрия, морската индустрия и бързо развиващата се сфера на зелените технологии.

Свържете се с нас
Стара Загора Индустриална зона
П.К. 244
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. тел. 0887 627 627,+359 42 606 381