Фирмата произвежда хидравлични лебедки.

Лебедката е предназначена за изтегляне по хоризонтален и наклонен път на моторни превозни средства при аварийни ситуации в дърводобива, за изтегляне на туристически ремаркета, яхти, в автосервизи, работилници и други обекти.

Конструкцията е съобразена с изискванията на европейските норми за безопасност, директива машини и действащите стандарти.

Барабана на лебедката се привежда в движение от хидромотор посредством двустъпален планетен редуктор. Точната изработка на зъбните npegaвкu и маслената баня, в която работят гарантира безшумна работа и дълъг ресурс на хидравличната лебедка. Плавното навиване на въжето върху барабана се осъществява от направляващ ролков блок, който допуска отклонение на товара от хоризонталната и вертикална ос на лебедката. Захранването на хидромотора се осъществява от хидростанцията на превозното средство или от допълнително вградена хидростанция.

Развиването на въжето се осъществява ръчно след изключване връзката между барабана и редуктора посредством ексцентриков механизъм. Вграденият хидравличен ограничител на товара предпазва лебедката от претоварване и нежелани аварии. Хидравличната ключалка не позволява преместване на товара под въздействие на собственото му тегло след спиране подаването на масло от хидроагрегата поради аварийна ситуация или натискане на бутон „Стоп".

Температурният интервал на работа на хидравличната лебедка е от - 20°С до +40°С.

 

 

КАТАЛОГ

 

Ел Пи Ес Инженеринг ЕООД

Компанията е утвърдено име в в проектирането, производството, монтажа и ремонта на машини, съоръжения и детайли за хранително вкусовата промишленост, химическата индустрия, металургията, енергетиката, машини и съоръжения в селското стопанство, циментовата индустрия, морската индустрия и бързо развиващата се сфера на зелените технологии.

Свържете се с нас
Стара Загора Индустриална зона
П.К. 244
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. тел. 0887 627 627,+359 42 606 381