bg  en  de  flag-fr  flag ru         logo lps bg

lps-eng

Лебедки

Фирмата произвежда хидравлични лебедки.

Лебедката е предназначена за изтегляне по хоризонтален и наклонен път на моторни превозни средства при аварийни ситуации в дърводобива, за изтегляне на туристически ремаркета, яхти, в автосервизи, работилници и други обекти.

Конструкцията е съобразена с изискванията на европейските норми за безопасност, директива машини и действащите стандарти.

Барабана на лебедката се привежда в движение от хидромотор посредством двустъпален планетен редуктор. Точната изработка на зъбните npegaвкu и маслената баня, в която работят гарантира безшумна работа и дълъг ресурс на хидравличната лебедка. Плавното навиване на въжето върху барабана се осъществява от направляващ ролков блок, който допуска отклонение на товара от хоризонталната и вертикална ос на лебедката. Захранването на хидромотора се осъществява от хидростанцията на превозното средство или от допълнително вградена хидростанция.

Развиването на въжето се осъществява ръчно след изключване връзката между барабана и редуктора посредством ексцентриков механизъм. Вграденият хидравличен ограничител на товара предпазва лебедката от претоварване и нежелани аварии. Хидравличната ключалка не позволява преместване на товара под въздействие на собственото му тегло след спиране подаването на масло от хидроагрегата поради аварийна ситуация или натискане на бутон „Стоп".

Температурният интервал на работа на хидравличната лебедка е от - 20°С до +40°С.

 

 

 cat1

 cat2

 cat3

 cat4

Контакти

6000 Стара Загора
Индустриална зона ПК 244
моб. 0887 627 627
тел. : +359 42 606 381
факс: +359 42 606 381
Е-мейл: office@lpsengineering.com
www.lpsengineering.com